Naaldwijk – KP Holland verraste haar medewerkers en relaties maandag 8 juni door tijdens een receptie ter gelegenheid van het 65 jarig jubileum, haar nieuwe huisstijl te presenteren.

Tijdens een spectaculaire show door de bekende illusionist Robert de Vries, werd de vrachtwagen van de bekende bloeiende kamerplantenkweker gebruikt om de nieuwe huisstijl te onthullen.

Na ruim 25 jaar als geel/ blauw icoon in de sierteeltsector herkenbaar te zijn geweest, was het volgens directie tijd voor een opfrisbeurt van de uitstraling van het bedrijf. Vooral omdat veredeling een belangrijke kerntaak binnen het bedrijf is geworden.

‘KP Holland blijft zich de komende jaren inzetten op zowel het produceren van bloeiende planten, als het ontwikkelen van nieuwe rassen. Deze 2 bedrijfsactiviteiten zijn voor onze klanten een belangrijke meerwaarde, en daarom wilden we dit duidelijker terug laten komen in al onze uitingen’, aldus Aad van der Knaap, algemeen directeur. ‘Om die reden is gekozen voor de hantering van 1 basislogo in 3 verschillende kleuren, om de corporate-, breeding- en growingbedrijfsactiviteiten apart uit te lichten.’

Blauw-geel-groen wordt aqua-roze-lime

In de activiteiten die met breeding te maken hebben, zoals de Flower Trials, komt u vooral de groene kleur tegen in de uitingen. De uitingen voor de bloeiende planten hebben altijd een roze accent, en alles wat vanuit KP Holland algemeen wordt gecommuniceerd is aquablauw. ‘Frisse kleuren die passen binnen de huidige tijdsgeest’ aldus Aad. ‘In de huisstijl zit ook de celstructuur van onze producten verwerkt. Hiermee geven we aan dat KP Holland vanuit de basis van de plant, de cellen, innoveert. Onze slogan is dan ook: Born to breed & bloom.’

Flower Trials

De nieuwe huisstijl is de dag voor de Flower Trials geïntroduceerd, zodat alle Flower Trials bezoekers direct kennis kunnen maken met het nieuwe logo. Wij nodigen iedereen uit om onze nieuwe rassen te beoordelen en natuurlijk een blik te werpen op de nieuwe huisstijl.

Adres: Hoge Noordweg 29b, 2671 DZ Naaldwijk