Royale

Als bloemist wenst u gegarandeerde topkwaliteit te leveren aan uw klanten. Tevens voert u graag exclusieve producten om u te onderscheiden van andere verkoopkanalen. KP Holland combineert daarom de passie van de kweker met de modernste teelt- en sorteersystemen en komt zo tot het allerbeste: Royale Kalanchoë.

Deze gegarandeerde topkwaliteit Kalanchoë’s zijn leverbaar in de potmaten 7, 12 en 15 cm en herkenbaar aan de luxe hoesverpakking en de goudkleurige tray. Met Royale heeft u de volgende garanties: minimale bloeitijd van 5 weken, en respectievelijk minimaal 150 bloemknoppen (7 cm), 300 bloemknoppen (12 cm), 450 bloemknoppen (15 cm). Royale Kalanchoë is exclusief beschikbaar via de gespecialiseerde groothandel, o.a. bij Waterdrinker Cash & Carry.

Voor meer informatie neemt u contact op met Pieter Eijgenraam

De Royale Kalanchoë in 7 cm pot. Compact, en met een garantie van minimaal 5 weken bloeitijd en 150 bloemknoppen per plant!

Royale Kalanchoë in 12 cm pot. Een zeer gewild product, met een garantie van minimaal 5 weken bloeitijd en minimaal 300 bloemknoppen per plant!

Royale Kalanchoë in 15 cm pot. Zoveel bloemknoppen zijn uniek. Met een garantie van minimaal 5 weken bloeitijd en minimaal 450 bloemknoppen per plant!

Bij een Kalanchoë Royale hoort natuurlijk een pot met een koninklijke uitstraling. Exclusief voor de Royale serie hebben wij deze mooie keramieken pot voor u beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij onze afdeling verkoop of bel 0174-610610.