Gardenlina

De Gardenlina geeft kleur aan de tuin van mei tot en met september. Gardenlina is de Kalanchoë uit de selectie van KP Holland die speciaal geschikt is voor tuin en terras. De bloeiende krachtpatser verfraait elk terras tot een kleurrijke bloemenzee. Tot de langste dag (circa 21 juni) bloeien de knoppen van Gardenlina™ die zij al heeft bij aanschaf. Bij het korter worden van de dagen komen er weer nieuwe knoppen en bloeit de Gardenlina™ nogmaals.
Een levendige bloeiende plant is het gevolg, waar u de hele zomer plezier van heeft!

Voor meer informatie neemt u contact op met Nikita Lagerwerf

Naar website Gardenlina

Royale

Als bloemist wenst u gegarandeerde topkwaliteit te leveren aan uw klanten. Tevens voert u graag exclusieve producten om u te onderscheiden van andere verkoopkanalen. KP Holland combineert daarom de passie van de kweker met de modernste teelt- en sorteersystemen en komt zo tot het allerbeste: Royale Kalanchoë.
Deze gegarandeerde topkwaliteit Kalanchoë’s zijn leverbaar in de potmaten 7, 12 en 15 cm en herkenbaar aan de luxe hoesverpakking en de goudkleurige tray. Met Royale heeft u de volgende garanties: minimale bloeitijd van 5 weken, en respectievelijk minimaal 150 bloemknoppen (7 cm), 300 bloemknoppen (12 cm), 450 bloemknoppen (15 cm). Royale Kalanchoë is exclusief beschikbaar via de gespecialiseerde groothandel, o.a. bij Waterdrinker Cash & Carry.

Voor meer informatie neemt u contact op met Pieter Eijgenraam

Naar website Royale

Roots for Moods

Het verhaal van de Curcuma met Thaise roots is het vertellen meer dan waard. De wortel van deze plant wordt als Curcuma-kruid veelvuldig toegepast in de Aziatische keuken, maar heeft tegelijkertijd een geneeskrachtige werking. ‘Roots for Moods’ staat dan ook voor genieten van de Aziatische keuken én geven om de medemens, want consumenten ondersteunen bij aanschaf van een Curcuma Roots for Moods het goede doel: onderzoek naar de werking van Curcuma tegen kanker. Voor o.a. tuincentra is het Curcuma ‘Roots for Moods’ als verkoopconcept beschikbaar. Roots for Moods is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse Curcuma kwekers.

Voor meer informatie neemt u contact op met Walter Gunneweg

Naar website Roots for Moods

Air So Pure

Air So Pure omvat een groep planten waarvan de gezonde effecten wetenschappelijk bewezen zijn. Deze ‘natuurlijke luchtverfrissers’ zijn speciaal geselecteerd op hun sterke luchtzuiverende werking. Uit onderzoek blijkt dat ze:

  • Schadelijke gassen neutraliseren door ze op te nemen en af te breken,
  • De luchtvochtigheid verbeteren door hun regulerende verdampproces
  • De lucht gezonder maken door effectief CO2 om te zetten in zuurstof.

Voor meer informatie neemt u contact op met Walter Gunneweg

Naar website Air So Pure

Miniplanten.nl

Miniplanten.nl is een initiatief van een selecte groep Nederlandse kwekers en staat garant voor een hoogwaardig en breed sortiment miniplanten in één uniforme potmaat.
Miniplanten.nl heeft een uitgekiend schappenplan ontwikkeld welke jaarrond zorgt voor een seizoensmatig gevarieerde miniplantentafel met een hoog rendement. Gecombineerd met bijpassend keramiek - leverbaar via uw keramiek leverancier - is dit concept dé zorgeloze oplossing voor uw tuincentrum.

Voor meer informatie neemt u contact op met Nikita Lagerwerf

Naar website Miniplanten.nl