Techniek!

Binnen KP Holland hebben we als doel het zo efficiënt mogelijk leveren van een hoge kwaliteit eindproduct. Dit doen we met capabele medewerkers, kennis van de teelt en natuurlijk automatisering van de bedrijfsprocessen. Automatisering van het bedrijf is zeker niet het doel, maar we zien het wel als middel om werkzaamheden te verlichten en processen te versnellen. De techniek draagt bij aan de hoge standaard binnen ons bedrijf.

Tuinbouw = Techniek wordt wel eens gezegd. Kijk eens naar de verschillende systemen waar we mee te maken hebben. Regeltechniek voor klimaat, scherm-, lucht- en verwarmingsinstallaties. watersystemen, sorteersystemen, planthandling en intern transport. Tuinbouw en techniek gaan hand in hand, dat is één ding wat zeker is.

Als onderhoudsmonteur bij KP Holland moet je zowel elektrisch als mechanisch goed onderlegd zijn. Naast het inspecteren en preventief onderhouden moet je ook het overzicht kunnen houden en praktische oplossingen kunnen bedenken voor als er een storing optreedt. De vele diverse machines en installaties zorgen voor veel afwisseling en hierdoor is geen dag hetzelfde.

Voor de toekomst zijn we als bedrijf gericht op het nog meer efficiënt telen van onze producten. Denk hierbij aan toepassen van LED verlichting, nieuwe klimaatregelingen en vernieuwen van het huidige machinepark voor meer geavanceerde machines. Er is op technisch vlak veel in ontwikkeling, en daarom vinden we het belangrijk dat onze medewerkers ook de kans krijgen om zich te blijven ontwikkelen.

Een baan in de techniek bij KP Holland: werken met de nieuwste technieken, doorgroeimogelijkheden en veel afwisseling!