Wanneer je bij KP Holland solliciteert krijg je altijd met de HR afdeling te maken. Ons HR-team bestaat uit 2 collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuwe collega’s. We stellen onszelf alvast aan je voor.

Lindsay van den Berg; HR Manager
Sinds 1 april 2019 werk ik met veel plezier als HR Manager bij KP Holland. Mijn doel: ervoor zorgen dat HR aansluit bij de doelstellingen van het bedrijf en daar waar nodig het verschil kan maken. Waar ik energie van krijg: de afwisseling van de werkzaamheden, het omgaan met mensen en het leveren van een bijdrage aan de organisatie en het personeel.

Voordat ik bij KP Holland kwam werken heb ik 8 jaar gewerkt als HR Manager bij een Tandtechnisch laboratorium, waarbij ik de mogelijkheid heb gekregen om de HR afdeling op te zetten. Een mooie kans waarbij ik veel ervaring heb opgedaan. Toen kwam KP Holland op mijn pad. Een leuk, informeel bedrijf die volop in ontwikkeling is en waar enthousiaste en bevlogen collega’s werken.

Wat het werken bij KP Holland zo leuk maakt? Dat zijn de korte lijnen, de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, het gezamenlijk verder laten groeien van de organisatie en de positieve energie van collega’s.

Lynn Verheij; HR Assistent
Sinds 6 januari 2020 ben ik werkzaam als HR Assistent bij KP Holland. Ik werk hier met veel plezier, het leuke aan deze functie vind ik de afwisseling in de werkzaamheden en het contact met de collega’s. Het is nooit saai op de HR afdeling, er zijn altijd leuke uitdagingen. Ik richt mij op het werven van nieuw personeel maar ook zorg ik dat onze medewerkers cursussen blijven volgen om zichzelf steeds weer te verbeteren. Ook ben ik de preventiemedewerker binnen KP Holland, ik ben bezig met de veiligheid van het personeel en zorg dat de procedures nageleefd worden.

Tijdens mijn inwerkprogramma bij KP Holland heb ik op alle locaties een dagje meegewerkt. Hierdoor krijg je een beeld van de werkzaamheden en leer je de collega’s kennen. In 2018 heb ik de opleiding Front Office Manager afgerond. Ik kom zelf uit het Westland dus ben opgegroeid tussen de bloemen en planten. Hierdoor trok KP Holland mijn aandacht en heb ik op de functie van HR Assistent gesolliciteerd. Tijdens de sollicitatieprocedure merkte ik al dat KP Holland korte lijnen heeft, hierdoor ging de procedure snel. Wat het werken bij KP Holland zo leuk maakt? Het is een echt familiebedrijf, fijne collega’s die erg behulpzaam zijn en er worden leuke uitjes georganiseerd!