Wie zijn we en wat doen we?
Wij zijn een breed georiënteerd advies- en ingenieursbureau en wij werken voornamelijk voor de high-tech glastuinbouwbedrijven in Nederland en wereldwijd. De Nederlandse glastuinbouw is koploper in de wereld qua kennis en innovatie. In deze dynamische sector zijn er heel veel verschillende vraagstukken waar wij aan werken. Als sector zijn er een aantal hele grote uitdagingen richting klimaat en energie.
Bij ons werken gedreven en enthousiaste mensen die het een uitdaging vinden om voor onze klanten het beste resultaat te behalen. In een professionele maar ook informele werksfeer werken onze werknemers samen aan de meest innovatieve, duurzame en vooruitstrevende projecten. Er wordt veelvuldig gewerkt aan multidisciplinaire projecten en in projectgroepen.

Missie en kernwaarden
Onze missie: topondernemers die weten waar ze naar toe willen en waarom, helpen hun ambities te verwezenlijken.
Onze kernwaarden:
- Professioneel
- Oplossingsgericht
- Verantwoordelijk
- Integer

Wat is kenmerkend voor AAB?
Wij lopen voorop op het gebied van techniek, energie, makelaardij, bedrijfskunde, subsidies, vergunningen, milieu, stikstofdepositie, (aard)warmte en duurzaamheid. Met een team van ca. 40 medewerkers ontzorgen we onze klant en zijn we dé ‘one-stop-shop’ voor deze topondernemer.

Project KP Holland
Voor het project van KP Holland heeft AAB de vergunningen geregeld, het bouwkundig ontwerp gemaakt, op diverse technische disciplines advies gegeven, de aanbestedingen begeleid en voert samen met de opdrachtgever de directievoering.

Informatie over AAB is te vinden via www.aabnl.nl